Introductie

Bouw- en Installatiebedrijven ontkomen er niet meer aan. De Energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en steeds verder gaande digitalisering: ontwikkelingen waar u nu dagelijks mee geconfronteerd wordt en een essentiële rol speelt. Maar welke rol pakt u en hoe speelt u dat spel?

Als spreker tijdens congressen, seminars, netwerkbijeenkomsten of directiemeetings neem ik deelnemers mee in de trends en ontwikkelingen, kansen en bedreigingen die de energietransitie voor ons meeneemt. En als adviseur help ik ondernemingen om de energietransitie praktisch te vertalen naar wat een organisatie kan (en misschien) wel moet doen om te overleven naar de toekomst.

Anderen zeggen dat mijn kracht als Branche expert zit in het verbinden van Technische- en Sociale innovatie en die kansen vertaal naar praktische toepassingen voor Bouw- en Installatiebedrijven. Vanuit mijn betrokkenheid bij de Technische installatiesector heb ik mee mogen werken aan verschillende (trend)onderzoeken, toekomstverkenningen zoals CONNECT2025 en de Toekomstscenario’s van de Technische installatiesector en help daarmee de branche richting te bepalen voor een bestendige toekomst.

Vragen? Bel of mail gerust voor een kennismaking.

Theo J. Ockhuijsen
+31 (0)6 52 650 440
tj.ockhuijsen@innovatie-express.nl