Nieuwe vrienden: ondernemen is bewegen, alles is energie

De branche kennis van Innovatie Express is door het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatiebedrijf (OTIB) aangewend bij de ideevorming en productie van een muziektheatervoorstelling voor de technische installatiebranche en haar partners. Met trots kunnen we melden dat er inmiddels voorstellingen zijn uitverkocht.

De laatste jaren wordt de weerbaarheid van veel bedrijven danig op de proef gesteld. Technologische innovaties worden in steeds hoger tempo toegepast. Maatschappelijke veranderingen vragen om een andere rol van bedrijven en vakmanschap. Nieuwe spelers komen, oude spelers gaan. Er wordt voortdurend een groot beroep gedaan op het vakmanschap en op uw ondernemerschap.

Over de theatervoorstelling

Nieuwe Vrienden is een sprankelende en meeslepende muziektheatervoorstelling over de installatiebranche in de 21e eeuw. Over een familiebedrijf zoals er zo velen zijn in de branche; met bloed, zweet en tranen opgebouwd, jaren succesvol en nu hard toe aan een nieuwe koers, nieuwe vrienden om de toekomst de baas te blijven. Nieuwe Vrienden is het verhaal van nieuwe samenwerkpartners, durven te innoveren, boeien en binden van nieuwe generatie jonge vakmensen, geloof in eigen kunnen en uit de schaduw kruipen van de ‘grote jongens’. Kortom over het werk, het leven en de liefde van en voor het installatiebedrijf.

Een prachtige muziektheatervoorstelling door Theatergroep Plezant met een topcast van acteurs en muzikanten. Gemaakt voor een ieder die zich betrokken voelt bij de installatiebranche.

Over theatergroep Plezant

Theatergroep Plezant maakt muziektheatervoorstellingen over werk, leven en liefde. Met een gerenommeerde groep van acteurs en muzikanten worden theatervoorstellingen gemaakt voor specifieke doelgroepen alsook voor een breed publiek. Theatervoorstellingen om mensen te inspireren, te raken, uit te dagen en in gesprek te brengen over wat werkelijk van waarde is. “Het is niet het antwoord dat ik niet meer weet maar de vragen die ik niet meer stel”.

Theatergroep Plezant kent een breed repertoire van voorstellingen en speelt geregeld in haar eigen theater in Radio Kootwijk, De Theaterloods. Daarnaast in de theaters door het land.

Download flyer: Nieuwe Vrienden

Video “The making of, Het Script”

 

Geschreven door