Building Dreams

Nieuwe uitdagingen en kansen voor de bouw –en installatiesector

Building Dreams
Technologische ontwikkelingen, ambities op verduurzaming van de economie, nieuw vakmanschap, nieuwe samenwerkingen, nieuwe businessmodellen. De wereld van de bouw- en installatiesector is volop in beweging. Dat biedt kansen, maar vraagt ook iets van werkgevers en werknemers in de bouwkolom: het oude denken loslaten om het nieuwe bouwen vorm te geven. Hoe kunnen we aan die dromen bouwen? Nieuwsgierig?

Innovatie Express heeft samen met Comelit Nederland en Building Holland het initiatief genomen een korte en krachtige theatervoorstelling over de bouwwereld te produceren. De voorstelling gaat over bouwen en belangen, over dromen en doen, over wel willen en niet kunnen, over wel weten en niet doen, over de impact van bouwend Nederland op onze samenleving. Over de ruggengraat van duurzaam bouwen; de opdrachtgever, architect, aannemer, installateur en bewoner. Vijf mensen, vijf verhalen hebben een ‘building dream’. Wie maakt wie wakker?

De theatervoorstelling is in co-creatie tot stand gekomen met Productiehuis Plezant, bekend van o.a. de succesvolle productie Nieuwe Vrienden, voor de installatiebranche. In Building Dreams spelen topacteurs Sophie Schut (bekend van o.a. Soldaat van Oranje) en Michel Sorbach (onlangs nog een hoofdrol in het Bollywood spektakel Bharati) en multi-muzikant Dave van Beek (o.a. Acda en de Munnik). Onder regie van Walter Supèr.

Geschreven door